Ambacht

ZIN VOOR TRADITIE,
BLIK OP MORGEN

De familiegeschiedenis van Gaelens leest als een boek boordevol smaak. Met hart en ziel zetten wij sinds 1923 de traditie van de Misérable verder. Oprichter Pierre Gaelens heeft zijn passie en kennis met de paplepel doorgegeven aan de volgende generaties.

In 1994 startten Paul & Nathalie de ambachtelijke productie van deze lekkernijen in Knokke-Heist. Intussen staat de 4de generatie mee aan het roer van een gedreven familiebedrijf dat zich specialiseert in het creëren van taarten en desserts waar kwaliteit steeds primeert.

We behouden de klassieke recepturen met respect voor het artisanale maar spelen ook in op de nieuwste smaken en trends.

PASSIE VOOR ZOETIGHEID,
JE HEBT HET OF JE HEBT HET NIET...

Passie voor het vak, pure ingrediënten en met de hand gemaakt: daarmee ontrafel je het geheim van onze creaties. Onze patissiers bereiden alles volgens de authentieke recepten met een moderne twist. Enkel de beste ingrediënten worden hiervoor gebruikt, verse melk van de boerderij, Belgische chocolade, volle boter, Spaanse amandelen, vanillestokken uit Madagaskar, …

Hiermee creëren we de ultieme smaaksensatie voor jong en oud.

Scroll naar top